Alparslan Hoca: Sosyal Mesafe Bahanesiyle Kesilen Cezaları Ödemeyeceğim!

Alparslan Hoca ve Furkan Vakfı Gönüllüleri, "Sosyal mesafe ihlali" iddiasıyla kendilerine kesilen yüksek miktardaki cezaları sosyal medya üzerinden başlattıkları etiketle protesto etti.

Alparslan Hoca: Sosyal Mesafe Bahanesiyle Kesilen Cezaları Ödemeyeceğim!
01 Eyl 2020 09:52:49

Alparslan Hoca şahsi hesabından attığı mesajlarda, yapılanların bir yıldırma politikası olduğunu, kesilen cezaları ödemeyeceğini belirterek: "Bu cezaları ödemeyeceğim, istiyorlarsa evime haciz getirip 40-50 yıllık eşyalarımı alıp götürebilirler" ifadesini kullandı.

"SUSTURMAYI BAŞARAMAYANLAR ŞİMDİ DE PARA CEZALARIYLA YILDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Alparslan Kuytul Hoca, sosyal medyada başlatılan "SosyalMesafe Bahane" adlı etiket üzerinden kendilerine yapılan haksızlıkları dile getirdi. "Bugüne kadar çeşitli zulümlerle bizi susturmaya çalışanlar şimdi de yüzlerce arkadaşımıza milyonlarca para cezası keserek yıldırmaya çalışıyor, Derin devletin, emniyet içindeki temsilcileri vasıtasıyla farklı devlet kurumlarına kestirdikleri bu haksız ve siyasi cezaları şiddetle kınıyorum" dedi.

"TÜM CEZALAR EN ÜST SEVİYEDEN KESİLİYOR"

Yalnızca eşine ve kendisine 10 binden fazla para cezası kesildiğini belirten Alparslan Hoca tüm cezaların daima en üst seviyeden kesildiğini söyleyerek:

"Yasal ve meşru haklarını kullanarak basın açıklamasına katılanlara, ben hapiste iken benim özgürlüğüm için yürüyen ya da adalet bekleyişinde bulunan dava arkadaşlarıma, mahkememin olduğu günlerde adliye önünde bekleyenlere, Polislerin haksızca ve acımasızca darp ettiği, sonra da gözaltına aldığı arkadaşlarımızın serbest bırakılması için evimizin önünde toplananlara, bizi seven talebelerin kaldığı evlerin sahiplerine bu talebelere evini kiraya verdiği için yüz binlerce lira, 'Hoş geldin ey Ramazan ayı” brandası astırdığı gerekçesi ile Furkan Nesli Dergisine 73 bin lira, toplamda milyonlarca liralık ceza kesildi.

Tüm arkadaşlarımızı fişlemiş olan emniyet bazen hata ile bazen rastgele birilerini seçerek ceza yağdırmaktadır." ifadelerinde bulundu.

"BİZE CEZA YAĞDIRANLAR DEVLET BÜYÜKLERİNİN MİTİNGLERİNİ GÖRMÜYOR!"

Sosyal mesafe bahanesiyle ceza alan birçok kişinin, sosyal mesafeyi koruduğunun fotoğraflarda görüldüğünü söyleyen Alparslan Hoca, Giresun'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği mitingde ihlal edilen mesafe kuralına dikkat çekerek sözlerini sürdürdü:

"Bize sosyal mesafe bahanesi ile sürekli ceza yazanlar ne dolmuşları ne otobüsleri ne uçakları ne çarşı-pazarı ne düğünleri, Ne de devlet büyüklerinin programlarında ve mitinglerinde insanların üst üste oluşunu görmek istememektedirler.

Bizi bu şekilde yıldıracaklarını ve teslim alacaklarını zannedenler daha ağır zulümlerine bile teslim olmadığımızı unutmuş olmalılar. Bu cezaların birçoğunun mahkemeler tarafından iptal edilme ihtimali de yüksektir.

"BU CEZALARI KESENLER MAHKEME ÖNÜNDE HESAP VERECEK!"

Bu zulmü yapanların birçoğu tanınmakta ve bilinmektedir. Bir gün gelip de devran döndüğünde bu zulümleri yapanlar yaptıklarının hesabını mahkeme önünde vereceklerdir. Bu dünyanın mahkemelerinde hesap vermekten kurtulsalar bile ahirette büyük mahkemede hesap verecekleri kesindir. O halde mesele yok!

"CEZALARI ÖDEMEDİM, ÖDEMEYECEĞİM, İSTİYORLARSA EVİME HACİZ GETİRSİNLER"

Bana ve eşime kesilen cezaları ödemedim, ödemeyeceğim. İstiyorlarsa evime haciz getirip kırk-elli yıllık eşyalarımı alıp götürebilirler."




0 Yorum

Yorum Yaz