Furkan İlim ve Hizmet Derneği Kapatıldı!

Furkan İlim ve Hizmet Derneği Ankara Sincan Temsilciliği kapatıldı! Ayrıntılar Birazdan...

Furkan İlim ve Hizmet Derneği Kapatıldı!
07 Şub 2015 18:37:15

Muhafazakar söylemlerle yola çıkıp seçmenlerin oylarını alan Ak parti, artık tanınamaz halde.

AKP'nin paralel olarak tabir ettiği bir cemaati bahane ederek bütün İslami çalışmalara ‘’potansiyel paralel ‘’ gözü ile bakan ve ‘’etkin mücadele’’ edeceğini söyleyen AKP harekete geçti ve Ankara-Sincan’da Kuran dersi verdiği için FURKAN İLİM VE HİZMET DERNEĞİ SİNCAN TEMSİLCİLİĞİ’ni kapattı.

Sebep ise; Kuran-ı Kerim okutuluyor olması!

Yıllardır aynı eğitim programını uygulayan Furkan Derneği, her zamanki gibi Kuran-ı Kerim okutuyor, insanlara Allah azze ve celle’nin kitabını anlatıyordu.             

Dernekler müdürlüğü görevlilerinin ‘’Vakfı teftiş etme’’bahanesiyle‘’bu durumun uygunsuz ‘’ olduğunu söylemesi ve bundan dolayı ‘’ temsilciliğin kapatılacağını’’ tebliğ etmeleri ve jet hızıyla bu kararı Valilikten onaylatmaları ertesi gün de Temsilciliği mühürlemeleri, akıllara baskı dönemlerinde yapılanları getirdi.



11 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Paralel 02 Ağu 2015 15:38:00

    Editör Notu: Hakaret içermeyen ve eleştri sınırları içinde kalan yorumları yayınlıyoruz ancak mail adresinizi ve isminizi yazmadığınız için yorumunuzu yayınlayamıyoruz. 

    Siz bizi tanıyorsunuz ancak bize isminizi bile vermeden eleştirmeniz doğru bir davranış değil.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    yusuf gül 02 Ağu 2015 12:47:00

    ne o dün ALLAH VE RESULÜNÜN SAV İN ADININ ANILDIGI YERLERE İN DERKEN onlara şakşakçılıkrnyapıyordunuz şimdi ne oldu

     

    Editör Notu: Biz hiç bir zaman hiç bir partiye şakşakçılık yapmadık hiç birisini de desteklemedik. Hiç bir partiye oy vermediğimiz de herkes tarafından biliniyor. Her zaman hak ne ise onu söyledik. Onların müslüman olduklarını bilerek kardeşimiz olarak davrandık ancak yanlışlarını eleştirmekten geri durmadık. Bugün zulüm etmeye başlayınca yine onları müslüman kardeşimiz bilerek yanlışlarını eleştiriyoruz.

    Bugün paralel denen cemaat ile ilişkimiz de aynıdır. Onları da kardeşimiz bilip yanlışlarını eleştirdik Fakat o cemaatin yanlışları o kadar büyük ki eleştirilerimiz de yanlışın büyüklüğü oranındadır çünkü onlar dini bozmaktadırlar ve din adına haramları helalleştirmektedirler. Bugün bu tavrımızda da bir değişiklik yok.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    savaş 02 Ağu 2015 03:00:00

    hocam canınızı sıkmayın,doğrunun yanında alemlerin Rabbı vardır,kardeşlerimize saldırı düzeyinde açıklama yapmayın,sabırla onlara anlatacağız

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Sükut Eyledim 02 Ağu 2015 01:21:00

    O zalimler pek yakinda nasil bir inkilapla devrileceklerini bileceklerdir. Şuara227

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    emreemre 02 Ağu 2015 00:50:00

    Devletin içine evet birileri sızdı.rnama onlar kck oldu.. rnhemde devlet eliyle sızdırıldı.rnama deşifre oldu. Cemaatin üzerine attılar..rnSiz Fethullah Gülen cemaatine zulum yapılırken sessiz kaldınız..rnŞimdi de Allah başınıza verdi.rnBunlar daha neki?rnDah neler göreceksiniz..rnAkp nin zulmunu tadacaksınız.. Allah fırsat vermesin.. Yine de üzülüyorum rnYazık ediliyor Cemaatlere...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    İBRAHİM TEKİN 02 Ağu 2015 00:12:00

    ALLAH DAVA ÜZERİNDE YÜRÜYEN KULLARINA YARDIM ETSİN HOCAMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İŞALLAH

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mehmet Aydın 02 Tem 2015 23:24:00

    Allah'ın davasıyla karşı karşıya gelenin siz olması ne acı.ALLAH HESABI ÇARÇABUK GÖRENDİR

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ali Dokmeci 02 Tem 2015 21:55:00

    "Devletin içine sızdırılan bir paralel cemaat yüzünden" ifadesi yakismamis. Kardesim her vatandasin hakkidir girer istedigi kuruma.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    muhammet 02 Tem 2015 20:51:00

    YA RABBI! SEN DININE ENGEL OLANLARI SENIN DININE INTISAB ETMIS MUHLISLERIN ÖFKE DENIZINDE BOĞ!!

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    tahir toprak 02 Tem 2015 20:43:00

    Bu kapatma olayının geçici olacağını,zalimlerin korkak olduğunu,biz-siz direnmeye devam ettiğiniz sürece,ZALİM NATO TAŞERONLARININ geri adım atacaklarına kalpten inanmanızı dilerim.Ve rabbimizin ayetinde ..Hak geldi batıl zail oldu, batıl yok olucudur.."yok olmaya mahkumdur-mecburdur..buyurduğunuda unutmayın..Yani bu zalim natocu-israilci-amerikancı-ışıtçi-el kaideci-el nusracı cinayet şebekesinin birgün yıkılacağınıda unutmayalım..Allah tebarek veteala,"zalimleri birbirine musallat eder" hükmü gereğince Rabbimiz,paralel-fetula-nato imparatorluğuna AKP partisini musallat etti,bunlarada şimdi kanlı IŞIT CİNAYET ÖRGÜTÜ ve fetula örgütünü MUSALLAT EDECEK ve inşa ALLAH bunlarda tarihin çöplüğüne atılacaklar...Bu şekilde hepsinden kurtulacağız..Çünki bunların hepsi.,RAHMETLİ ERBAKAN HOCAMIZ ,İSLAM DEVRİMİ-ve HİZBULLAH I, SIRTINDAN BIÇAKLADI ve ONLARI YIKMAK İÇİN,KANLI EMPERYALİSTLERLE İŞBİRLİĞİ yaptılar.Siyonizmin ARZ-I MEV'UD PLANI İÇİNDE,Suriyeyi yıktılar

    Editör Notu: Yorumunuz bazı cemaatlere ve kişilere karşı mesnetsiz iddialar içerdiği için düzenlenmiştir.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ZEYNEP KILIÇ 02 Tem 2015 18:56:00

    HASBUNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL...NEMRUT'UN ZULMÜYLE ATEŞE ATILAN,ATAMIZ HZ.İBRAHİM'İN DUASI...


Yorum Yaz