Kültür Ve Turizm Bakanı KURTULMUŞ: OHAL Olmasaydı...

Bakan Kurtulmuş, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'nde katıldığı canlı yayın programında yaptığı konuşmada Türkiye'nin 15 Temmuz'da uçurumun kenarından döndüğünü belirtti.

Kültür Ve Turizm Bakanı KURTULMUŞ: OHAL Olmasaydı...
21 Haz 2018 10:09:39

KURTULMUŞ'un Konuşması Şu Şekilde:

Eğer olağanüstü halin gerektirdiği bu olağanüstü hal imkanlarından istifade edemeseydik, bu FETÖ'cü çetelere karşı ve diğer terör örgütlerine karşı mücadele edemez, onlarla başa çıkamazdık çünkü normal şartlardaki yasal mevzuat buna müsaade etmiyordu. Türkiye çok büyük bir badireden kurtuldu. Bu badireyi Türkiye'ye yaşatanlardan hesap sormak ve hukuk tabiriyle onlardan devleti ayıklamak için olağanüstü hale ihtiyaç vardı ama bu olağanüstü hal hiçbir şekilde normal bir vatandaşımızın hayatını etkilemedi.


Çok şükür büyük oranda başarılı olduk. Hala karda yürüyüp ayak izini belli etmeyen birtakım FETÖ'cü çakalların devletin içinde gizlenmiş olma ihtimalleri vardır. Tedbirli olacağız ve Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi inşallah seçimden sonra olağanüstü hale gerek kalmadığı bir ortama doğru gidiyoruz. Olağanüstü halin gözden geçirilmesi ve kaldırılması için gerekli çalışmaları yapacağız.



0 Yorum

Yorum Yaz