Teröristlerle görüşmek istemeyenler "Terörist İsrail" devletiyle görüşüyor !

AKP'den gelen 'İsrail'le dostuz' açıklaması ve bu ülkeyle anlaşma yapıldığının ortaya çıkmasının ardından Alparslan Kuytul Hocaefendi, iktidar partisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi.

Teröristlerle görüşmek istemeyenler "Terörist İsrail" devletiyle görüşüyor !
23 Ara 2015 15:20:05

Hocaefendi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "İsrail'e "Devlet terörü yapıyorsunuz." demiyor muydu Cumhurbaşkanı? Doğru, şimdi sen teröristlerle mi görüşüyorsun, hani sen teröristlerle görüşmüyordun?" diye sordu.

İşte, Hocaefendi'nin o konuşması:

Bir tane dostu yok Türkiye'nin. Bu külhanbey tavırlarla bir tane dostumuz kalmamıştır. Türkiye, yalnız kalınca tekrar İsrail'e yaklaşmaya başladı.

'ONE MİNUTE' İSRAİL'E SÖYLENMEMİŞTİ

Hani "One minute"ler ne oldu, nereye gitti? O "One minute"de İsrail'e söylenmemişti. Biliyorsunuz değil mi? Bilmeyenler sanıyor ki "One minute" İsrail'e söylendi, hayır, oradaki yöneticiye söylendi.

BUNLAR SİYASET USTASI

'Bir Dakika' Demeyi Kahramanlık Haline Dönüştürdüler

"One minute" bir şey değil ki "Bir dakika" demek. Bunu bile bir kahramanlık haline dönüştürdüler ya pes, bunlar siyaset ustası.

BİR TOPLUM BU KADAR MI PARTİZAN OLUR?

"One minute"yi hem İsrail'e söylemedi oradaki moderatöre söyledi, hem İsrail'e bile desen bu bir kahramanlık mıdır, "Bir dakika" demek, Türkiye'de bu bile bir kahramanlık oluyor. Bu ne kadar partizancılıktır! Bir toplum bu kadar mı partizan olur?

CUMHURBAŞKANI, ŞİMDİ SEN TERÖRİSTLERLE Mİ GÖRÜŞÜYORSUN?

N'oldu o laflar? İsrail'e "Devlet terörü yapıyorsunuz." demiyor muydu Cumhurbaşkanı? Doğru, şimdi sen teröristlerle mi görüşüyorsun, hani sen teröristlerle görüşmüyordun?



0 Yorum

Yorum Yaz