AKP'li Belediye "Sahte Peygambere" Kucak Açtı

Hizmet Hareketi ve Süleyman Efendi Cemaatinin okullarını ve yurtlarını kapatan,Furkan Vakfı'nın konferanslarını engelleyip, spor salonlarını vermeyen AKP'li Belediye Antalya'da daha önce kendisini "sahte peygamber, mehdi" ilan eden Evrenesoğlu Grubu'na belediye tesislerini sonuna kadar açtı.

AKP'li Belediye "Sahte Peygambere" Kucak Açtı
26 Mar 2015 19:56:25

Daha önce AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başbakan Erdoğan’ın "Cemaate verilmiş ne kadar yer ve bina varsa geri alın” talimatı doğrultusunda skandal kararlar almıştı.

Belediye Meclisi, AKP'li üyelerin oylarıyla hem Hizmet Hareketine yakın Toros Koleji’nin imar haklarını hem de Süleyman Efendi Cemaatine ait yurt inşaatının imar izinlerini iptal etmişti.

Bu olayların üzerinden yaklaşık 9 ay geçti. Hizmet Hareketi ve Süleyman Efendi Cemaati'nin yurtlarının daha önce alınmış imar izinlerini iptal eden AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin"Sahte Peygamber" olarak bilinen İskender Evrenesoğlu grubunun bir dediğini iki etmediği ortaya çıktı.

İddialara göre geçtiğimiz günlerde bu grup Antalya’nın Kumluca ilçesinde AKP’li belediyeden toplantı için izin istedi. Hizmet Hareketine, Süleyman Efendi Cemaatine Furkan Vakfı'na ve diğer cemaatlere kapatılan kapılar, kamuoyunda "Sahte Peygamber" olarak bilinen Evrenesoglu Grubuna açıldı.

Öte yandan Evrenesoğlu Grubu'nun 9 Mart Tarihinde belediyeye ait bir aqua parktaki toplantısına ilçenin önde gelen bürokratları ve eşlerinin de katıldığı belirtiliyor.

28 ŞUBATÇILARIN "ÖRNEK DİN ADAMI"

28 Şubat döneminde Batı Çalışma Grubu'nun "örnek din adamı" diye gösterdiği Evrenesoğlu Grubuna AKP'li belediyenin faaliyetleri için 3 gün izin verdiği öğrenildi.



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ziya Yıldız 04 Oca 2015 12:46:00

    Akp bu haliyle mi İslamı getirecek ? Veya Bu haliylemi Allah'ın yardımına mazhar olacak?

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    serdar 01 Oca 1970 02:00:00

    Müslümanlar uyanmalı. AKP de kendine gelmeli. ''İnsani'' leştikçe islamla ilgileri kalmıyor... İnşaallah yemen konusunda da IRAK, SURİYE gibi bilinçsiz düşüncesiz kararlar almazlar.


Yorum Yaz