Alparslan Hoca Açıkladı, Davutoğlu Onayladı, Şamil Tayyar 'Haddini Bil' Dedi!

Sosyal medyada, Analizi Mahsusa isimli haber paylaşım hesabının yayınladığı video, iktidarın Doğu Perinçek karşısındaki suskunluğunu sorgulattı.

Alparslan Hoca Açıkladı, Davutoğlu Onayladı, Şamil Tayyar 'Haddini Bil' Dedi!
06 Haz 2020 14:41:18

Perinçek AKP'nin Akıl Hocası Mı? Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu İndependent'a verdiği demeçte, aylar önce Alparslan Hoca'nın devletin içine sızan derin dinsiz komite olarak bildirdiği Perinçek'in iktidara yönverdiğini onaylar nitelikte açıklamalarda bulundu. Herkese ayar veren Cumhurbaşkanı'nın, "Ülkeyi ve Ak Partiyi biz yönetiyoruz" diyen Perinçek karşısında sessiz kaldığını söyleyen Davutoğlu: "Perinçek kanal kanal gezip '28 Şubat asıl şimdi altın dönemini yaşıyor, bütün tarikatlarla, dini gruplarla mücadele şimdi yürüyor' diye konuşuyor, kimse de çıkıp 'Sen kimsin! Biz 28 Şubatçılarla dişe diş mücadele vererek bugünlere geldik!' diyemiyor." ifadelerini kullandı. Davutoğlu'nun yaptığı açıklama sonrasında iktidar kanadından ilk açıklamayı Şamil Tayyar yaptı.

"Sadece FETÖ Karşıtı Olmanız Sizi Değerli Kılmaz!" Eski Antep Milletvekili Şamil Tayyar sosyal medya hesabından Periçek'e verdiği ayarda "Ak Parti'nin akıl danesiymiş gibi rol çalan Perinçek ve avanelerini uyarayım. Sadece Fetö karşıtı olmak sizi değerli kılmaz, haddinizi bileceksiniz, darbe seçemeyeceksiniz, milli olacaksınız." sözleri kaydetti.

"Davul AKP'nin Sırtında Ama Tokmak Kimin Elinde?" Aylar önce yaptığı açıklama ile gündeme gelen Alparslan Kuytul Hoca, ülkeyi yönetenlerin iktidar değil, Müslümanlara savaş açmış, derin dinsiz bir komite olduğunu bildirerek Perinçek grubunu işaret etmişti. Hocaefendi yaptığı açıklamada: "Müslümanlar hala anlamıyorlar, davul Akp'nin sırtında da tokmak kimin elinde? Herkes sanıyor ki ülkeyi Tayyip Erdoğan yönetiyor, her şey çok güzel, başımızda namaz kılan bir Cumhurbaşkanı var. Halbuki Erdoğan'ı sevdiklerinden değil, milleti uyutmak için başta tutuyorlar. O sadece vitrin, alt taraf tamamen değişti." dedi.




0 Yorum

Yorum Yaz