Alparslan Hoca Kızlarına Açılan Mahkemeyi Değerlendirdi: Utanç Vesikası!

Alparslan Hoca 3 Kasım'da görülen 'Terör Mahkemesi'nin beraat kararı ardından düzenlenen panelde operasyon sürecini anlattı. Süreç esnasında 14 ve 16 yaşındaki kızlarına açılan mahkemeyi değerlendiren Alparslan Hoca: "Tam bir utanç vesikası" yorumunda bulundu.

Alparslan Hoca Kızlarına Açılan Mahkemeyi Değerlendirdi: Utanç Vesikası!
07 Kas 2020 18:52:42

14 ve 16 yaşlarındaki Çocukları Hakim Karşısına Çıkardılar!

Yaklaşık 3 yıldır devam eden ve "Terör propagandası yapmak" iddiasıyla yargılanan Alparslan Kuytul Hoca 3 Kasım Salı günü, 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nden beraat etti. Kirli operasyon süresince birçok baskıya maruz kalan Alparslan Hoca'nın 14 ve 16 yaşlarında olan kızlarına da dava açılmış, babalarının özgürlüğünü isteyen çocuklar mahkemede savunma vermek durumunda bırakılmıştı.

Söz konusu olay esnasından ceza evinde olan Alparslan Hoca, düzenlenen panel programında konuyla ilgili duygularını paylaştı:

"Kızlar o zaman 14 ve 16 yaşlarındaydı. Bu tam bir utanç vesikası! Bir çocuk annesi, babası için özgürlük talep edemeyecek mi, bu suç mu? Normalde 18 yaşından küçük olanların yanlarında psikolog olmadan ifadesi alınmaz, bu suçtur!

"Bunlar, Allah'a Tevekkül Etmiş İnsanın Halinden Anlamazlar!"

"Ben dört duvarın arasındayken her gün bir mahkeme dosyası getiriyorlardı, biri de kızlarımın dosyası oldu, bence bu yolla beni mahkemede perişan etmek istediler! Korkmamı istediler, daha önce eşime de onlarca mahkeme açmışlardı, sonra da kızlarıma açtılar. Bunlar Allah'a tevekkül etmiş insanın halinden anlamazlar! Ben sırtımı Allah'a yaslamışım, onlarsa amirlerine! Bu şekilde bana korku salmak istediler."



0 Yorum

Yorum Yaz