• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca, Siirt Yolunda Hukuksuzca Durdurulduğu 14'ncü Kontrol Noktasında Açıklama Gerçekleştirdi!

Alparslan Hoca, Siirt Yolunda Hukuksuzca Durdurulduğu 14'ncü Kontrol Noktasında Açıklama Gerçekleştirdi!

Alparslan Hoca, Siirt yolunda durdurulduğu 14. kontrol noktasında canlı yayında konuştu.

Alparslan Hoca, Siirt Yolunda Hukuksuzca Durdurulduğu 14'ncü Kontrol Noktasında Açıklama Gerçekleştirdi!
22 Nis 2022 20:51:29

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, iftar programına katılmak için yola çıktığı Siirt güzergahında 14. kez hukuksuzca durduruldu. Kontrol noktasında canlı yayına konuşan Alparslan Hoca şu ifadeleri kaydetti:

"Benim hangi araçta olduğumu takip ediyorlar, kayda alıyorlar! İşin içinde bir suikast girişimi olduğunu düşünüyorum, arkadaşlarımız katılınca sayımız artınca belki de  iptal edildi belki de daha başka şekle büründürecekler bilemiyorum. Planlarında bir değişiklik yapma ya da iptal durumu olabilir. sadece geciktirmek, rahatsızlık etmek, öfkelendirmek için yapmış olsalar kameraya gerek olmaz. Kameraya almalarından anlaşılıyor başka planları var. 

Türkiye'yi polis devleti haline getirdiler, bu olay da onun delili! Süleyman Soylu 20 Mart olayında bizi provokasyonla suçlamıştı, ben hayatımda provokasyon yapmadım ama yasal haklarımızı engelliyorlar, olay çıkıyor sonra da; 'Provokasyon yaptı' diyorlar. Biz provokasyon yapmayacağız ama onların da ne olduğunu Türkiyeye duyuracağız. Resmen tahrik ediyorlar, 15 yerde durdurmak ne demek? Biz tahrik olmayacağız, meşru dairede mücadelemize devam edeceğiz, bunların da ne olduğunu göstereceğiz. Eğer Türkiye, bize yapılan işkencelerle ülkenin bir polis devleti olduğunu anlarsa bu yaptıklarımız da önemli değil. Önemli olan herkesin gerçekleri görmeye başlamasıdır.

Süleyman soylu bugün yine konuşmuş, 6 + 2 demiş herhalde Bahçeli'den öğreniyor bu lafları! Yani partiler sanki benim talimat altımdaymış gibi garip konuşmalar yapıyorlar aslında olayı çarpıtıyorlar. Aslında o partilerin bana yapılan zulmü konuşmamaları için onlara gözdağı veriyorlar; 'Kuytul ittifakı' deriz, diyorlar ancak bunların tutması mümkün değil. Bizim hiçbir partiyle alakamız olmadı ancak o partilerin de bize yapılan zulmü konuşmaması için onlara mesaj veriyorlar. Ancak bunlar tutmaz!

Biz bugüne kadar nice mücadeleler verdik yaptıkları hukuksuzlukları da kınıyorum, onları Allah'a ve milletin vicdanına havale ediyorum."

Etiketler:   Alparslan Hoca


0 Yorum

Yorum Yaz