Ataması yapılmayan öğretmen, inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi

Ataması yapılmayan 23 yaşındaki öğretmen Fedai Altun, inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Ataması yapılmayan öğretmen, inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi
11 Kas 2021 19:42:16

Ataması yapılmayan 23 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Fedai Altun, atanmadığı için çalıştığı inşaat işinde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Altun'un, Twitter hesabında yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.

MebPersonel‘in haberine göre, geçimini sağlamak için memleketi Van’dan taşeron bir firma aracılığıyla Malatya’ya boya yapmak için gelen 23 yaşındaki atanamayan Beden Eğitimi öğretmeni Fedai Altun, Yeşilyurt ilçesi Dilek mahallesinde bulunan bir trafoda tadilat ve boya çalışması sırasında elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri Altun'un hayata dönmesi için ilk müdahaleyi yapsa da Altun hayata tutunamadı.

Fedai Altun’un sosyal medya hesabından en son 8 Ekim günü inşaata çalışırken paylaştığı gönderide “Alın size 83 puanın mükafatı (beden eğitimi)” sözleri dikkat çekti.


Altun'un, bir başka paylaşımında ise dönemin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hazine ve Maliye Bakanı Lütvi Elvan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek “#Kaybeden60binolmayacak Beden eğitimi mezunuyum 80.55 puan aldım sizin yüzünüzden atanamıyorum. Aile baskısı yüzünden ağır şartlarda çalışmak zorundayım bunun vebalini acaba kim ödeyecek. Ben hakkımı size helal etmiyorum” ifadelerini kullandığı görüldü.



0 Yorum

Yorum Yaz