• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Bakan Soylu, Gözaltındaki Alparslan Hoca Hakkında Canlı Yayında Talimat Verdi! "Arkadaşlarımız Gereğini Yapar!"

Bakan Soylu, Gözaltındaki Alparslan Hoca Hakkında Canlı Yayında Talimat Verdi! "Arkadaşlarımız Gereğini Yapar!"

24 TV'de '24 Özel' programının canlı yayın konuğu olan Bakan Soylu, Furkan Vakfı ve Alparslan Hoca hakkında açıklamalarda bulundu. Soylu'nun, 'İtikaf' ibadetini gerçekleştirdiği esnada bulunduğu camiden gözaltına alınan ve hala emniyette tutulmaya devam eden Alparslan Hoca'ya yönelik canlı yayında kullandığı "Arkadaşlarımız gereğini yapar!" ifadesi tepkilere sebep oldu!

Bakan Soylu, Gözaltındaki Alparslan Hoca Hakkında Canlı Yayında Talimat Verdi! "Arkadaşlarımız Gereğini Yapar!"
07 Mayıs 2021 01:58:20

24 TV kanalında yayınlanan '24 Özel' programının konuğu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde kendilerine yapılan haksızlıklar sebebiyle gündemden düşmeyen Furkan Vakfı Gönüllüleri ve vakfın Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca hakkında dile getirdiği ifadeler sebebiyle tepki topladı! 

Saatler sonra mahkemeye çıkarılacak olan ve halihazırda cevap verebilecek bir vaziyet içerisinde bulunmayan Alparslan Hoca'nın iftiraya maruz kaldığı konular ve kırpılmış videoları gündeme getirilirken berat aldığı birçok konu da tekrardan masaya yatırıldı! Canlı yayında adeta mahkeme kurulup suçlu ilan edilen Alparslan Hoca için "Hukuk bunların gereğini yapar, bizim arkadaşlarımız da gereğini yapacaktır!" diyen Soylu, mahkemeye çıkmasına saaatler kalmış bir vatandaşı hedef göstermekten çekinmedi!

Canlı Yayında Yargısız İnfaz!

Türkiye'nin çeşitli camilerinde itikaf ibadetini ihya ettikleri esnada emniyet mensuplarınca düzenlenen baskınlarla, hukusuzca gözaltına alınan Alparslan Hoca ve Furkan Gönüllülerine yapılan kanunsuz muameleler devam ediyor.

Devlet eliyle yapılan haksızlıklar sebebiyle sosyal medyada gündemden düşmeyen Furkan Gönüllülerinin gördüğü usulsüz muameleler birçok kesim tarafından tepkiyle karşılanırken yandaş kanallar tarafından da ekranlara taşınmaya devam ediyor.

Son olarak 24 Tv'de, Alparslan Hoca ve Furkan Gönüllüleri hakkında açılan eski mahkemelerin iftira boyutlarıyla paylaşılması, canlı yayında gerçekleştirilen yargısız infaz örneği olarak yayıncılık tarihe geçti.



0 Yorum

Yorum Yaz