Banu Avar: Kelimelerle Oynamayı Bırakın! Burada bir 'TUZAK' VAR!

7 gündür gözaltında bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi, Afrin operasyonu henüz başlamadan birgün önce 19 Ocak Cuma günü yapmış olduğu analiz çarpıtılarak Amerika yanlısı ve memleket düşmanı gibi gösterilmeye çalışılmıştı. Operasyonu eleştiren yorumcuların sayısı artarken Banu Avar da operasyon ile ilgili attığı tweetinde; Söz bitti, kelimelerle oynamayı bırakın! Burada bir 'TUZAK' VAR!" diyerek hükümetin operasyon kararını eleştirdi.

Banu Avar: Kelimelerle Oynamayı Bırakın! Burada bir 'TUZAK' VAR!
05 Şub 2018 16:59:06

7 gündür gözaltında bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi, Afrin operasyonu henüz başlamadan birgün önce 19 Ocak Cuma günü yapmış olduğu analiz çarpıtılarak Amerika yanlısı ve memleket düşmanı gibi gösterilmeye çalışılmıştı. Operasyonu eleştiren yorumcuların sayısı artarken Banu Avar da operasyon ile ilgili attığı tweetinde; "Söz bitti, kelimelerle oynamayı bırakın! Burada bir 'TUZAK' VAR!" diyerek hükümetin operasyon kararını eleştirdi.

İsmi gibi ‘komplo’cu olduğu belli olan bir takım karanlık mihraklarda yapılan çarpıtmalarda Hocaefendi’nin “Afrine girersin ama çıkamazsın” dediği iddia edildi. 

Ülkesini seven, olası iç ve dış tehlikelere karşı birçok konuda basiretli açıklamalar yapmasıyla tanınan Alparslan Kuytul Hocaefendi, "Şimdi Amerika PYD’ye açıkça destek veriyor. Göz göre göre 4900 tır mühimmat yardım yapıyor. Kameraların gözü önünde bunu yapıyor. Bu, Türkiye’yi tahrik etmektir. Ayrıca istihbarat desteği de verecektir. Belki de Tükiye’yi tuzağa çekiyorlar." diyerek olası bir tuzağa karşı yetkilileri uyarmıştı.
Afrin operasyonunun 18. gününe girdiğimiz bugünlerde operasyonu eleştirerek 'tuzak' diyen siyasî yorumcuların sayısı artmaya başladı.

Banu Avar operasyon ile ilgili sosyal medya paylaşımında;
" Söz bitti!

Kelimelerle oynamayı bırakın. Burada bir tuzak var. Irak’daki gibi bir tuzak! Bağrımız yanıyor! Gözümüzü dört açalım. Başka oyunlar tezgahlanıyor. Düşman, askerimizi çamura çekiyor!" diyerek hükümetin operasyon kararını eleştirdi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    adsız 02 Mayıs 2018 19:15:00

    hükümet kaybedecek


Yorum Yaz