Çukurova Üniversitesi’nde Gerginlik

Adana’da Çukurova Üniversitesi’nde öğrenim gören karşıt görüşlü öğrenciler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polisin araya girdiği olayda bir polis kafasına isabet eden taşla yaralandı.

Çukurova Üniversitesi’nde Gerginlik
12 Ara 2015 10:55:34

Adana’da Çukurova Ãœniversitesi’nde öğrenim gören karşıt görüşlü öğrenciler arasında kısa süreli gerginlik yaÅŸandı. Polisin araya girdiÄŸi olayda bir polis kafasına isabet eden taÅŸla yaralandı. 

Ãœniversitede yürüyüş yapmak isteyen Ãœlkücü grup, Çevik polis kontrolünde yemekhaneye kadar 'Ä°mralı basılsın Apo asılsın' sloganları ile yürüdü. Bir genç burada yaptığı açıklamada, terör sempatizanlığının yapılmadığı bir üniversite istediklerini belirtti. Ãœlkücü yemini okuyan grup, 'Åžehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atarak Turkuaz Kafe'ye kadar yürüdü. 

EÄŸitim Fakültesi R1 derslikleri önünde toplanan karşıt görüşlü öğrenciler de slogan attı. Ä°ki grubun karşı karşıya gelmemesi için büyük çaba harcayan polis, bazı öğrencilerin birbirine girmesi üzerine olayları bastırdı. Bir polis, kafasına isabet eden taÅŸla hafif yaralandı. 



0 Yorum

Yorum Yaz