Emir Verildi, Belediyeler Ramazan Brandalarını Söktü!

Adana'da belediye ekipleri, vatandaşların astığı "Hoş geldin Ramazan" yazılı brandaları söktü! Vatandaşların kaydettiği görüntülerde, brandaları kesen zabıta ekiplerine sivil polislerin eşlik ettiği görüldü. Birçok reklam afişinin bulunduğu bölgelerde, yalnızca Ramazan brandalarının toplanması dikkat çekerken ekiplere bu emri verenlerin yaptığı hukuksuz işleme tepki gösterildi.

Emir Verildi, Belediyeler Ramazan Brandalarını Söktü!
27 Nis 2021 16:49:47

Pandemi gerekçe gösterilerek Ramazan ayında baÅŸlatılan yasaklara tepki göstermek ve Ramazan ruhunu canlandırmak isteyen vatandaÅŸların cadde ve sokaklara astığı "HoÅŸ geldin Ramazan" yazılı brandalar, zabıta ekiplerince kesildi. Adana Kozanyolu Yavuzlar kavÅŸağındaki ve YüreÄŸir Devlet Hastanesi kavÅŸağındaki brandaların sökülüş anı kameralara yansıdı. Zabıta ekiplerinin Adana'nın çeÅŸitli noktalarına asılan brandaları sökme gerekçelerini açıklamaktan kaçınmaları dikkat çekti.

Ãœzerinde "HoÅŸ geldin Ramazan" ifadesinin, ayet ve hadislerin bulunduÄŸu yazıyı kesen zabıtalara, brandaları kesme emrini kimlerin verdiÄŸi merak konusu oldu. 

Alparslan Hoca'nın ifşa ettiği karanlık odaklar yine mi iş başında?!

Furkan Vakfı Gönüllüleri öncülüğünde, geçen Ramazan evlerin balkonlarına ve semtlere asılan brandalar üzerinden Furkan Nesli Dergisine 73 bin lira para cezası yazılırken çoğu kişiye de binlerce para cezası ve yaptırım uygulanmıştı.

Bu yıl da Ramazan ayında uygulanan engeller neticesinde, Ramazan ruhunu yaşatmak isteyen vatandaşlar, birçok şehrin semtini; "Hoş geldin 11 ayın sultanı", "Hoş geldin ya şehri Ramazan" yazılarıyla süsleyerek tepkilerini yineledi.

Asılan brandaların birkaç gün içerisinde Adana'da zabıta ekipleri tarafından sökülmesi Alparslan Hoca'ya hak verdirdi.  Alparslan Kuytul Hoca yaptığı açıklamada bu talimatı verenlerin iki Ramazandır hukusuz iÅŸlemlerini sürdüren "Ä°slam düşmanı karanlık odaklar" olduÄŸunu belirtmiÅŸti.



0 Yorum

Yorum Yaz