Erdoğan'dan Almanya’ya Büyük Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize’de STK’larla verdiği yemekte gerçekleştirdiği konuşmasında, Türkiye’den kaçan, son olarak Almanya’ya geçen terör zanlısı eski savcıların Almanya’dan getirtileceğini, Almanya’nın buna müsade etmediği taktirde aynıyla mukabele edileceğini söyledi.

Erdoğan'dan Almanya’ya Büyük Rest
15 Ağu 2015 10:37:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de STK’larla verdiği yemekte gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 ALMANYA VERMEZSE..”

Erdoğan Zekeriya Öz’ün Almanya’ya kaçmasına ilişkin “Bana kaçacak diyenlerin Gürcistan’dan Ermenistan’a oradan da Almanya’ya kaçtığını görüyoruz. Şimdi Almanya’yı da göreceğiz. Öyle zannediyorum ki süratle bunlarla ilgili büyük ihtimalle kırmızı bülten çıkacaktır ve bu kırmızı bültenle beraber Almanya’yı da göreceğiz, bakalım ne yapacak.

Almanya eğer vermezse Oldu oldu, olmadığı takdirde Almanya, bizden herhangi bir suçluyu bundan sonra Tayyip Erdoğan imzasıyla isteyemez, alamaz, vermem. Herkes uluslararası hukukun gereği neyse bunu yerine getirecek, getirmediği takdirde biz de aynen mukabiliyle cevap veririz. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Büyük bir ihanet şebekesinin koalisyonuna şahit oluyoruz. Attığımız her adımı, büyük engelleri aşarak tamamlayabildik. Vesayetin her türüyle kesintisiz bir mücadele içerisinde olduk milletimizin bize hep istikametimizin çizmesini sağladık.

 

KAÇIYOR DİYENLERE SORUYORUM

Zihinlerdeki kirli planların ortaya döküldüğü ve ihanet şebekesinin topyekün harekete geçtiği bir ortamdayız. Resmi Cezayer seyahatine gittiğimde kaçıyor diyenlere soruyorum ne oldu bakın ben buradayım.

 

KAÇTIKLARINDA CİBİLİYETLERİNİ GÖRDÜK

Bana kaçacak diyenlerin Gürcistan’dan Ermenistan’a oradan da Almanya’ya kaçtığını görüyoruz. Kaçtıklarında onların cibiliyetlerini gördük biz. Şimdi Almanya’yı da göreceğiz. Almanya’dan resmi girişimleri başlatacağız.

 

ALMANYA VERMEZSE..

Bana kaçacak diyenlerin Gürcistan’dan Ermenistan’a oradan da Almanya’ya kaçtığını görüyoruz. Şimdi Almanya’yı da göreceğiz. Öyle zannediyorum ki süratle bunlarla ilgili büyük ihtimalle kırmızı bülten çıkacaktır ve bu kırmızı bültenle beraber Almanya’yı da göreceğiz, bakalım ne yapacak.

Almanya eğer vermezse Oldu oldu, olmadığı takdirde Almanya, bizden herhangi bir suçluyu bundan sonra Tayyip Erdoğan imzasıyla isteyemez, alamaz, vermem. Herkes uluslararası hukukun gereği neyse bunu yerine getirecek, getirmediği takdirde biz de aynen mukabiliyle cevap veririz. Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir.”



0 Yorum

Yorum Yaz