Furkan Gönüllüleri 30 Ocak Operasyonunu 3. Yıl Dönümünde Unutturmadı!

Alparslan Hoca ve Furkan Vakfına 30 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen şafak operasyonu üzerinden 3 yıl geçti. Hukuksuz operasyonu, sosyal medyada başlattıkları "30 Ocak" ve "Unutturmayacağız" etiketleriyle gündeme getiren gönüllüler, yaptıkları binlerce paylaşımla adaletsizlikleri hatırlattı.

Furkan Gönüllüleri 30 Ocak Operasyonunu 3. Yıl Dönümünde Unutturmadı!
30 Oca 2021 22:36:28

30 Ocak Operasyonu üzerinden 3 Yıl Geçti!

Alparslan Kuytul Hoca ile Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı merkez binasına gerçekleştirilen 30 Ocak 2018 tarihli şafak operasyonu üzerinden 3 yıl geçti.

Terör evleri basılır gibi yapılan hukuksuz operasyonların ardından gözaltına alınan Alparslan Hoca ve 5 Furkan Gönüllüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçen 3 yılda birçok haksız muameleye maruz kalan Alparslan Hoca ve Furkan Gönüllülerinin suçsuzluğu, açılan mahkemelerce ispatlanmış olmasına rağmen devam eden davalarla vakfa ve gönüllülerine baskılar sürdürülüyor.

Hukuksuz gözaltılar, mahkemeler, tutanaklar ile geçen 3 yılı unutmayan gönüllüler, sosyal medyada "30Ocak" ve "Unutturmayacağız" etiketiketleriyle yapılan hukuksuzluklara dikkat çekti.

Yapılan paylaşımlardan bazıları;



0 Yorum

Yorum Yaz