Furkan Gönüllüleri, Cuma Mücadelesine Devam Ediyor: Soruyoruz

Furkan gönüllüleri, 'tedbirler eşliğinde camiler açılsın' mücadelesi vermeye devam ediyor. Bu kez, 'Vakit CumaVakti' etiketi ile gündem çalışması yapan gönüllüler, dikkat çekici video ve görsel paylaşımlarında bulundu.

Furkan Gönüllüleri, Cuma Mücadelesine Devam Ediyor: Soruyoruz
15 Mayıs 2020 15:36:28

Camiler Açılsın Talebi

Bir süredir sosyal medya üzerinden 'tedbirler alınsın camiler açılsın' seferberliği başlatan Furkan gönüllüleri, çağrılarına devam ediyor.

Bu kez Twitter'da "Vakit CumaVakti" etiketi ile paylaşımlarda bulunan gönüller, normalleşme süreci sonrası açılan ve kalabalığa sebebiyet vermesine rağmen açık durmaya devam eden mekanların video ve görüntülerini paylaştı.

Türkiye'nin bir çok yerinde, AVM, pazar, PTT önü, toplu taşıma araçları ve berberlerde video çeken gönüllüler, sosyal mesafe kuralına uyulmayan bu mekanların açık olmasına rağmen camilerin açılmamasına tepki gösterdi.

Toplu taşıma araçları ve pazarlarda insanların sosyal mesafeye dikkat etmeyerek alışveriş ve yolculuk yaptığını video çekimleri ile gösteren gönüllüler, Koronavirüs salgının sadece camiler için mi geçerli olduğunu sordu.

Türkiye gündemine yükselen etikette yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde;




0 Yorum

Yorum Yaz