Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkındaki İftiralara Cevap

Her hafta düzenli olarak yapılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tefsir Dersi bu hafta Hocaefendi gözaltında olduğundan gerçekleştirilemedi. Bunun yerine Tefsir Dersi saatinde Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek konulu forum programı gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak İbrahim Güvenmez, Yakup Şahin, Murat Gülnar katıldı. Program Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye atılan iftiralar hakkında soru cevap şeklinde ilerledi.

Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkındaki İftiralara Cevap
03 Şub 2018 21:42:37

Her hafta düzenli olarak yapılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tefsir Dersi bu hafta Hocaefendi gözaltında olduğundan gerçekleştirilemedi.  Bunun yerine Tefsir Dersi saatinde Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek konulu forum programı gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak İbrahim Güvenmez, Yakup Şahin, Murat Gülnar katıldı. Program Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye atılan iftiralar hakkında soru cevap şeklinde ilerledi.

Programın akışı şu şekilde gerçekleşti;

1-Furkan Vakfına yapılan operasyonların asıl sebebi değerlendirildi.

2-Operasyonların sebebi olarak tenkit olduğundan bahsedildi ve tenkitlerin hangi konularda olduğu genel hatlarıyla değerlendirildi.

Programda Yakup Şahin 30 Ocaktan itibaren yapılan operasyonları ve yaşananları özetledi.

Konuşmacılar, Furkan Vakfına yapılan operasyon da aramaların hukuka uygun olmadığını söylenildi.

Basında çıkan iddialar arasında kasadan yüklü miktarda para çıktı konusunu ve Furkan Vakfının 30 yıllık olmasından dolayı kasasından böyle bir para çıkması gayet normal iken medyada farklı algı oluşturulmasını değerlendirdiler.

Programın sonuna doğru medyada yapılan karalama kampanyalarının aksine halktan gelen binlerce destek mesajları var. Çok farklı kesimlerden farklı destek mesajları var. Sizi sevenlerin ve takip edenlerin sayısının bu olaylardan sonra hızla arttığını söyleyerek destek verenlere bu zulmü herkese duyurmalarını tavsiye ettiler. 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Fatma orun 02 Nis 2018 16:33:00

    Yaninizdayiz...


Yorum Yaz