Furkan Vakfına Yurtiçi ve Yurtdışından Destek Mesajları Yağıyor

Furkan Vakfına 30 Ocak Salı günü yapılan operasyon ile Alparslan Kuytul Hocaefendi ve beraberinde 23 kişinin gözaltına alınmasının ardından yurtiçi - yurtdışından Furkan Vakfı gönüllülerinin yanı sıra alevisi, sünnisi, türkü, kürdü ve objektif bakabilen vicdan sahibi halk bu yaşananları kınamaya ve destek mesajları göndermeye devam ediyor.

Furkan Vakfına Yurtiçi ve Yurtdışından Destek Mesajları Yağıyor
01 Şub 2018 15:49:50

Furkan Hareketi mensuplarından gözaltına alınan kişilerin aileleri ve arkadaşlarının emniyet önünde bekleyişi 3 günden sürüyor. Bekleyenler arasında gözaltında bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin eşi ve yakınlarının da olduğu söyleniyor. Soğuk havaya ve zor şartlara rağmen 3 gündür bekleyen halk, geceyi emniyetin önünde kaldırımlarda geçirdi ve hala beklemeye devam ediyor.

Vakıf gönüllüleri emniyet önünde azimle bekliyor. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışından Furkan Vakfına yapılanları kınayan onlarca destek mesajları geliyor.  

Bugün Furkan Vakfı yetkilileri tarafından Twiter’da başlatılan “AlparslanKuytula Destek” etiketine binlerce tweet atılarak Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye sosyal medyada destek mesajları yağdı.

İşte o mesajlardan bazıları;

Muhalif her sesi susturmak üzere hareket eden hükümete sesleniyoruz. Biz bunların başımıza neden geldiğini iyi biliyoruz. Bütün bunlar hükümetin İslam’a ve Müslümanlara zarar veren yanlış politikalarını eleştirdiğimiz için başımıza geliyor. Biz sadece Allah için nasihat ettik ama siz nasihat edenleri sevmiyorsunuz. Furkan vakfına yönelik olarak yapılan karalama kampanyalarını iftiraları ve son olarak alınan faaliyetten men kararını kınıyoruz. Mücadelemizi meşru çerçevede sürdüreceğiz. Faaliyetlerimizi vakıfta sürdüremesek dahi yaptığımız eğitim ve hizmet faaliyetlerine asla ara vermeyeceğiz. Kamuoyuna duyurulur. Kınıyoruz. (Gaziantep - Yakup ŞAHİN)

 


 



0 Yorum

Yorum Yaz