Furkan Vakfı'ndan Açıklama

İnternet ortamında Adana’da yerel bir haber sitesinde ‘Furkan Vakfı’nın bir siyasi partinin afişlerinin üzerine kendi afişlerini astığına’ dair iddia ortaya atıldı. Furkan Vakfı da resmi web sitesi furkanvakfi.net'te konuyla ilgili açıklama yaptı.

Furkan Vakfı'ndan Açıklama
18 Mayıs 2015 22:08:00

İşte o açıklama:

KAMUOYUNA DUYURULUR
İnternet ortamında Adana’da yerel bir haber sitesinde ‘Furkan Vakfı’nın bir siyasi partinin afişlerinin üzerine kendi afişlerini astığına’ dair bir haber yayınlanmış bulunmaktadır. Bu afişlemeyi kimin yaptığını bilmiyoruz ve bizden biri olduğunu da zannetmiyoruz. Çünkü Hocamız (Alparslan Kuytul Hocaefendi) her zaman bize ‘başkalarının afişlerinin üzerine afiş asmayalım’ diye tembihte bulunmuştur. Eğer biz böyle bir şey yapacak olsaydık şehrin her tarafındaki afişlere yapardık. 

Furkan Vakfı olarak yıllardır konferans ve afiş çalışmaları yapıyoruz. Bugüne kadar ne bir siyasi partinin ne de bir başkasının devam etmekte olan etkinlik afişlerinin üzerine herhangi bir afiş asmadık. Böyle bir saygısızlık önceki yıllarda bize yapıldığı halde biz kimseye bunu yapmış değiliz.

Bu haberin tartışma çıkarmak ve tahrik etmek amacıyla yapıldığını düşünüyor ve bu haberi yapanların derin devletle bağlantılı karanlık kişiler olduğundan şüpheleniyoruz.

Takdir halkımızındır.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı

 



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Muhammed Birer 01 Oca 1970 02:00:00

    Burada kast edilen falan parti filan cemaat değil, bu durumu gündeme getirip "Afiş savaşları şekil değiştirdi" diye haber yapan şahsiyetlerdir. O partiyle bizim bir problemimiz yok. Problemimiz olmadığı halde aramızı bozacak tahrik içerikli yayın yapanlar bu cümleleri üzerlerine alınmalılar.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Akın SÖNMEZ 01 Oca 1970 02:00:00

    Bu haberde bazı dış mihraklar ak parti hükümeti ile furkan vakfını karşı karşıya getirmeyi amaçlamaktadır. ama tuzak kurdukları tuzağa kendileri düşeceklerdir. böyle halkına hayırdan başka bir şeyi dokunmayan vakıfa engellemeler yapanlar. yazıklar olsun.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    MUSTAFA ŞAHİN 01 Oca 1970 02:00:00

    FURKAN VAKFI İSLAM DAVASINA RABBANİ METOD İZLEYEREK HİZMET ETMEYİ SADECE SÖZLERİ İLE DEĞİL FAALİYETLERİ İLEDE MÜMKÜN OLDUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR.BU HAREKETİN ALLAH CC'NÜN BİR LÜTLÜ OLARAK GÖRMEK İCAB EDERKEN NİFAK TOHUMLARI EKMENİN MÜCADELESİNİ VEREN ZİHNİYETLER ORTAYA ÇIKARILMIŞTIR TARİHTE ŞAHİTTİRKİ BU ZİHNİYETLERİN SONU HEP EBTER OLMUŞ DEVAM EDEN MUVAHHİDLER OLMUŞTUR...


Yorum Yaz