Furkan Vakfı'ndan İzmir'de İki Konferans

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı 12 ve 13 Nisan tarihlerinde İzmir’de iki konferans düzenliyor.

Furkan Vakfı'ndan İzmir'de İki Konferans
10 Nis 2015 12:45:28

“Hz. Peygamber’in İnkılapları” ve “Medeniyetlerin farkı” konulu konferanslarla ilgili bir basın açıklaması yapan Furkan Vakfı Genel Başkanı Hasan Demir: “Hz. Peygamber İnkılapçı bir peygamberdir. Onun inkılapları ile İslam Medeniyeti kurulmuş, yeniden Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmuştur. Kutlu doğumu andığımız nisan ayı içerisinde Hz. Peygamberin gerçekleştirdiği inkılapları ve Peygamberimiz (sav)’in mesajını anlamak maksadıyla bu programları tertipliyoruz. ” dedi.
İşte o basın açıklaması:
Hayırlı işlerde ve güzel ahlâkta öncü bir neslin yetişmesi için Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak “Biz Medeniyetimize Dönüyoruz” sloganı ile başlattığımız ve yıllardır Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde, Yurt dışında Danimarka ve Almanya’da gerçekleştirdiğimiz konferanslarımız İzmir halkası ile devam ediyor.
Engellemelere rağmen ara vermeden devam ettiğimiz konferanslarımızı, spor salonlarının tahsis edilmemesi sebebiyle düğün salonlarında gerçekleştiriyoruz. Şunu ayrıca belirtmek isterim ki İzmir'de konferansı gerçekleştireceğimiz kapalı spor salonu Gençlik ve Spor Bakanlığına ait değildir, İzmir Gaziemir Belediyesine aittir. 
12 Nisan Pazar Günü Saat: 14.00’te Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonunda düzenleyeceğimiz “Hz. Peygamberin İnkılapları” konulu konferansımıza tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca 1 gün sonra 13 Nisan Pazartesi günü saat: 15.00’te, 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda üniversiteli kardeşlerimize yönelik “Medeniyetlerin Farkı” konulu konferans düzenliyoruz.
Genel Merkezi Adana olan ve 1994 yılında kurulan vakfımızın gayesi; geleceğimizin kurucuları olan neslimizi milletine faydalı, ilmî ve fikrî seviyesi yüksek, edebî, sosyal ve kültürel sahalarda gelişmiş, asrın gerektirdiği bilgilere sahip ve aynı zamanda milli ve manevi duyguları güçlü, kişilik ve ahlak sahibi, milletimize öncülük yapabilecek bilgi ve becerilerle donatılmış öncü bir nesil olarak yetiştirmektir.
Düzenlediğimiz konferanslarımıza Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi konuşmacı olarak katılacaktır.
Programımızda Kur’an tilaveti, şiir dinletisi, ilahi ve ezgileri ile Grup Furkan da yer alacaktır.
Programımıza giriş ücretsiz olup bayanlar için yer ayrılmıştır.
Konferansımız yurdumuzun farklı illerinden ve yurt dışından izlemek isteyen kardeşlerimiz www.furkanvakfi.net adresli sitemizden veya Kanal 5’ten canlı olarak izleyebilirler.
Bu vesile ile tüm halkımızı ve çevrelerini konferansımıza davet ediyoruz



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ahmet Ariz 04 Eki 2015 21:40:00

    Allah razi olsun


Yorum Yaz