Gökçek’ten Arınç Hakkında Şok İddia!

Gökçek, Arınç hakkında bir şok iddiada daha bulunarak, seçim bölgesi olan Bursa'dan paralelcileri aday yapmayı planladığını ileri sürdü.

Gökçek’ten Arınç Hakkında Şok İddia!
24 Mar 2015 10:42:53

‘Çözüm Süreci’nde son gelinen nokta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı rahatsız etmiş ve yaşanan gelişmelerle ilgili olarak,  “Halen bu ülkede Kürt sorunu olduğunu söyleyenler siyasi Kürtçülükten rant sağlıyor. İzleme Heyeti gibi adımlar istismara açık. Başbakan Yardımcı’sının, şu an parlamento içinde olan bir grupla Dolmabahçe’de yan yana o resmi vermesini de şahsen doğru bulmadım” demişti.

Bunun üzerine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Erdoğan’ın “haberim yok” yönündeki açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecini başlatan ve bugüne getiren kişidir. 6 aydır Başbakan Davutoğlu ve hükümeti çözüm sürecini başarılı bir sonuca ulaştırmak için gayret sarf ediyor. Bugün geldiğimiz noktadan ve yarın geleceğimiz noktadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın habersiz sayılması mümkün değildir ve her şeyi çok iyi bilmektedir" dedi.

Bugün bu tartışmalara Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’te katıldı. Bülent Arınç’ı paralelcileri aday göstermekle suçlayan Melih Gökçek, “Şimdi bursa dan tlf geldi.arınç % 100 paralelci olduğu bilinen m.e., m.t. ile bayan s.y.'i bursadan aday yapmak istiyor...” diyerek şok bir iddia daha ortaya attı. Paralel adayları bildirin çağrısı yapan Gökçek, “Bana'da bildirmek isterseniz 0 312 505 20 00'a not bırakın.sizi arayayım...bir tek parelele geçit vermeyelim..paralelin oyununu bozalım.” Dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz