• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Gözaltında Tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?

Gözaltında Tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?

Cesurca Hak’kı anlatmasından ve hükümete yöneltmiş olduğu bazı tenkitlerden rahatsız olan güçler şimdi de Furkan Vakfına yapılan operasyon ile yeni susturma planını mı devereye girdirdi? Günlerdir gözaltında tutulan Hocaefendi, tutsak edilerek susturulmaya mı çalışılıyor?

Gözaltında Tutulan Alparslan Kuytul Hocaefendi Tutsak Edilerek Susturulmaya mı Çalışılıyor?
07 Şub 2018 03:10:38

BASKI VE ENGELLEMELERLE SUSTURMA PLANI!

Yakalşık 4 Yıldır Yapılan Baskı Ve Engellemeler Her geçen Gün Dozu Arttırılarak Devam Ediyor.

2014 yılında spor salonlarının verilmemesiyle başlayan engellenme süreci AKP Hükümeti’nin tarihine kara bir leke olarak geçti. Devam eden süreçte Konferanslar düğün salonlarında yapılmaya başlandı. Bir müddet sonra; bazı düğün salonu sahipleri tehdit aldığını açıkça ifade ederek son anda konferans iptalleri başladı. Her yerde çok ciddi manada engellemeler başlatıldı. Tüm şehirlerde afişler toplanıyor, afiş dağıtan kişiler tehdit ediliyor, karakola çağrılarak ifadeleri alınıyor hatta darp edilerek ellerindeki el ilanları zorla toplanıyordu. Bir yandan da canlı yayına çıkacağı TV kanalları da tehdit edilerek Hocaefendi susturulmak isteniyordu. Cesurca Hak’kı anlatmasından ve hükümete yöneltmiş olduğu bazı tenkitlerden rahatsız olan güçler şimdi de bu operasyon ile yeni susturma planını mı devereye girdirdi? Günlerdir gözaltında tutulan Hocaefendi, tutsak edilerek susturulmaya mı çalışılıyor?

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının kurucu lideri olan  Alparslan Kuytul Hocaefendi, 30 Ocak salı günü yapılan baskınla hiçbir açıklama yapılmadan günlerdir gözaltında tutuluyor. Hocaefendinin yaklaşık 4 yıldır engellemelerle ilgili yaptığı çeşitli açıklamalarında kendilerine yapılan baskı, engelleme ve zulümlerin sebebi olarak  iki konu üzerinde durduğu görülüyor.

Hocaefendi engellenmelerinin birinci sebebini, tevhidi anlatmalarının İslam düşmanlarını rahatsız etmesi  olarak açıklarken, ikinci sebebi ise  AKP hükümetinin yanlış politikalarını eleştirmeleri olarak gösteriyor.

İşte asıl sebep! | Alparslan KUYTUL Hocaefendi

İslami camiada yanlışlara muhalif tek ses olarak kalan Alparslan Kuytul Hocaefendi, tenkitlerini daima Kur'an-Sünnet çizgisinde milletinin ve devletinin hayrını düşünerek yaptığı görülmektedir. Hocaefendinin, hükümete yöneltmiş olduğu onlarca tenkitin sonucunda haklı çıkması her defasında halkın takdirini kazanmasına vesile oldu.

İzlenen yanlış Irak ve Suriye politikası, Rus uçağının düşürülmesi meselesi, Türkiye-İsrail ilişkileri ve hükümetin laikliği benimsemesi, Kemalist çizgiye kaymalari vb. bir çok konu hakkında hükümete yönelttiği eleştirilerinden dolayı Alparslan Kuytul Hocaefendi adeta hedef tahtasına otutturuldu.

Bütün muhalif seslerin susturulmaya çalışıldığı Türkiye ortamında son yıllarda basiret ve ferasetiyle  yapmış olduğu siyasi analizlerinden dolayı karalama kampanyasına maruz bırakılan Hocaefendinin bu şekilde itibar kaybetmesi istendi.

Yapılan haksız muameleler ve gözaltılar artarken, AKP'nin isminin ZKP (zulümle kalkınma partisi) olarak değiştirilmesi gerektiği konusu gündemden düşmüyor.

Gerek emniyet önünde günlerdir sabırla bekleyen taleberi ve sevenleri gerek sosyal medya da binlerce destek mesajı gönderen takipçileri özellikle Hocaefendinin susturulmaya çalışılmasının kabul edilemeyeceği ve bu sürecin gerçekte hükumete zarar veren bir durum oluşturacağı gerçeğinin görülmesini istiyor.



0 Yorum

Yorum Yaz