Haksızlıklara ve Zulümlere Tepki Büyüyor!

Furkan Derneği Sincan Şubesini asılsız iftiralarla mühürleyen AKP, şimdi de para cezası ile birkez daha İslami camiayı şaşkına çevirdi

Haksızlıklara ve Zulümlere Tepki Büyüyor!
24 Şub 2015 12:21:49

Furkan Derneği Sincan şubesi 30.01.2015 tarihinde asılsız bir takım iftiralara maruz kalmış ve kapatılmıştı. Duyarlı İslami camianın ısrarlı tepkileri sonucu baskılara dayanamayan AKP hükümeti hatasından geri adım attı.

Şimdi ise İslam düşmanlarını sevindirecek bir karara daha imza atan AKP asılsız iftiralarla kalmayıp , Furkan Derneği Sincan Temsilciliğine para cezası kesti.

Furkan Derneği yetkilileri bu karara tepki göstereceklerini ve 24.02.2015 Saat 20:00'da Twitter'da gündem çalışması yapacaklarını bildirdi.

Alparslan KUYTUL Hocaefendi bu zulme sessiz kalmayacaklarını, bütün Türkiye'ye bu zulmü ve haksızlığı duyuracağını bildirdi. Ayrıca Alparslan KUYTUL Hocaefendi, bu zulmün 'sadece Furkan Derneğine dönük değil' bütün cemaatlere dönük olduğunu belirtti. "Müslümanlara uygulanan bu haksız cezalar ve zulümler ancak İslam düşmanlarını sevindirir'' dedi.

Ayrıntılı bilgiye furkander.net adresinden ve @furkanvakfi hesabından ulaşabilirsiniz.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Çetin Baş 01 Oca 1970 02:00:00

    Siz hala AKP'yi müminlerin kontrolündemi sanıyorsunuz. Son beş yıldır hangi haramı engelledi . Akp şer şebekeleri ve menfaat çetelerinin kontrolünde izlenimi veriyor. Olaylara Tarafsız gözle bakan net görür.


Yorum Yaz