İşte Türkiye’nin Adaleti!

Her cuma Furkan Vakfı Genel Merkezi Konferans Salonunda tefsir dersi yapan Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi, bu cuma da Nahl Suresi 4-9. ayetlerin tefsirini yaptı.

İşte Türkiye’nin Adaleti!
06 Nis 2015 15:28:35

Tefsir dersinden sonra kendisine sorulan güncel, siyasi, fıkhi sorulara cevap veren Hocaefendi, Balyoz davası ile ilgili kendisine yöneltilen "Balyoz davasından yargılananlara beraat kararı verilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.

Hocaefendi cevabında, ‘’Bu mahkemelere kim güvenir’’ dedi ve ekledi: Ülkede kanun diye bir şey yok güçlü kimse onun dediği oluyor. Önce müebbetle yargılıyorsun sonra hepsini birden serbest bırakıyorsun. Bu kararlardan birinden biri yanlış. Ya evvelki karar yanlış ya bu karar yanlış. Bunların ikiside mahkeme, demek ki bu mahkeme delilsiz karar vermiş.

AÇIK BİR KİNDARLIK VAR

Hocaefendi, verilen kararlarda belirgin bir kinin olduğuna değindi. "Paralelci dediklerine, kin için balyozcuları serbest bırakıyor ve birlikte mücadele ediyorlar. Bu arada hepsi beraat etmiş oluyor. Hükümetin kendi kadrosu olmayınca bunları serbest bırakarak iki tarafı bir birine düşürmeye çalışıyor. Bütün makamları onlara teslim ediyor. Bunun sonunda o balyozcular bu paralelci dediklerini bitirdikten sonra sıra hükümete gelir." dedi.

Hükümeti, bu tuzağa karşı uyaran Hocaefendi, "Yağmurdan kaçarken doluya yakalanacak." diyerek durumun vehametini ortaya koydu.

İşte o cevap:

http://www.tvfurkan.com/balyoz-davasindan-yargilananlara-beraat-karari-verilmesini-nasil-degerlendiriyorsunuz_9f11b6ecc.html



0 Yorum

Yorum Yaz