‘Nefret’ Ticareti

İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya merkezli internet siteleri üzerinden faaliyet gösteren CafePress Inc isimli firma, üzerinde İslam ve Hz. Resulullah (sav) efendimize hakaretler içeren sembol ve ifadeler yer alan ‘süs’ ve ‘hediyelik’ eşyalar üretti.

‘Nefret’ Ticareti
09 Nis 2015 14:30:59

İSLAM alemine olan kinleri asırlardır dinmeyen batılı haçlılar, bir yandan ‘nefret suçları’ kılıfı altında kendi pisliklerinin açık edilmesini önlemek için Türkiye başta olmak üzere İslam ülkelerinde birtakım yasal düzenlemeler tesis edilmesi yönünde lobicilik ve baskı faaliyetlerine devam ederken, öte yandan kendi ülkelerinde İslam’a kin kusulmasına göz yumuyorlar.

‘NEFRET TİCARETİ’

İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya merkezli internet siteleri üzerinden faaliyet gösteren CafePress Inc. isimli firma, üzerinde İslam ve Hz. Resulullah (sav) efendimize hakaretler içeren sembol ve ifadeler yer alan ‘süs’ ve ‘hediyelik’ eşyalar ürettirerek bunları internet ortamından pazarlıyor.

TEPKİSİZLİK AZDIRDI

Sözde ‘ürünlerinde’ Müslümanların büyük tepkisine sebep olan Charlie Hebdo dergisindeki hakaretlerin çok daha ağırlarını kullanan CafePress’in ve benzerlerinin, Müslümanların tepkisizliği nedeniyle bu ölçüde pervasızca hareket edebildikleri belirtiliyor

.



0 Yorum

Yorum Yaz