Operasyon Günü Görenleri Hayrete Düşüren Olay!

Operasyon günü görenleri hayrete düşüren bir olay daha yaşandı. Baskın sonrası havanın aydinlanmasi ile beraber Hocaefendinin evine gelen yakınları aracının lastiğinin patlatıldığını gördü. Kimin yaptığı ile ilgili net bir bilgi yok.

Operasyon Günü Görenleri Hayrete Düşüren Olay!
01 Şub 2018 12:06:00
30 Ocak Salı günü Alparslan Kuytul Hocaefendinin evine yapılan baskına tepkiler devam ediyor.
Pazartesi gecesi vakıftaki çalışmalarını bitirdikten sonra Adana merkezdeki mütevazi apartman dairesine gelen Hocaefendi sabaha karşı polis baskını ile karşılaştı.
Tertemiz bir geçmişe sahip olan ve halk tarafından kabul görmüş, binlerce seveni olan bir alime adeta terörist muamelesi yapılarak evinin aranması 'emniyete yakışmadı' ifadeleri ile karşılandı.

Ayrıca görenleri hayrete düşüren bir olay daha yaşandı. Baskın sonrası havanın aydinlanmasi ile beraber Hocaefendinin evine gelen yakınları aracının lastiğinin patlatıldığını gördü.
Kimim yaptığı ile ilgili net bir bilgi yok.
Operasyondan hemen önce yapıldığı zannedilen olay akıllara 'Hocaefendinin kaçmasını engellemek için miydi?' sorularını getirdi.

Çeşitli konularda gerektiğinde emniyete ifade vermek için bizzat giden Alparslan Kuytul Hocaefendinin bu olayda emniyete çağrılmayıp sabah 05:30 evine baskın yapılarak alınması sevenlerinin şu sözlerle tepki göstermelerine sebep oldu.

"Bizim hocamız ve kardeşlerimiz terörist değildir. Yapılan bu muameleyi kınıyoruz.Hocaefendi emniyete cagirilsaydi zaten giderdi. Bir alime böyle bir muameleye gerek varmıydı?"   Semra Kuytul Hocahanımın bu sabahki yazısında hayrete düşüren olaya yer verdiği paragraf şu şekilde;   "Hava aydınlanınca komşularımız gösterdi Hocaefendi’nin kullandığı aracın lastiği indirilmiş. Gece eve girdikten sonra muhtemelen kaçmasın diye aracının lastiği indirilmiş. Eğer bu, düşündüğüm maksatla yapılmış ise bunlar Hocaefendi’yi hiç tanımamış. Kaçacak bir adam olsaydı böyle açık bir hayatı olmazdı. Ne zaman gerçekleri konuşmaktan kaçtı! Ne zaman zalime karşı konuşmaktan korktu. Ona çok çok ayıp ettiler..."    

Yazının tamamını okumak için tıklayınız;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Yakışıksız Muamele! Çok Ayıp Ettiler…


0 Yorum

Yorum Yaz