PKK ve Sol Örgütler Kur'an Okuyanlara Saldırdılar!

PKK'nın ve Türk solunun son zamanlarda üniversitelerde beraber hareket etmesiyle Müslüman öğrencilere karşı sadırılar artmaya başladı.

PKK ve Sol Örgütler Kur'an Okuyanlara Saldırdılar!
04 Ara 2015 16:21:14

PKK’nın üniversitelerdeki yapılanması olan Yurtseverler isimli grubun Kemalist Halkevleri ve Alevi mezhepçisi Öğrenci Kollektifleri isimli gruplarla ortak hareket etmesiyle İslamcı grup ve öğrenciler hedef olmaya devam ediyor. 

Terör örgütleriyle organik bağı bulunan bu gruplar en son Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mescidinde Kur’an-ı Kerim programı yapan kız öğrencilere saldırdı.  Olay sırasında saldırıya uğrayan bir kız öğrenci, “Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan kız öğrenciler olarak, Kuran-ı Kerim’i anlamak ve okumak için topluluk kurduk. Derslerimizi Hukuk Fakültesi’ndeki mescitte yapıyorduk. Bugün mescidin önünde toplanan sol görüşlü (Yurtsever, Kollektif, Marksist) grupları temsil eden kişiler ‘bizden başka bir oluşuma burada izin vermeyiz diyerek bize saldırdılar” diyerek saldırı anlarını anlattı.

Saldırıya uğrayan kız öğrenci, “Biz sadece ‘Allah rızası için Kur’an okuyoruz, sohbet ediyoruz' dedik. Karşı taraf ise bize, ‘İŞİD’te Allah rızası için tecavüz ediyor’ cevabını verdi ve sürekli bize 'Gerici, yobaz, tecavüzcü’ cümleleriyle de hakaret ettiler” dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz