Türkiye Gündemine Çıktı! #FreeAlparslanKuytul #ZulümleKalkınmaPartisi

30 Ocak Salı günü Furkan Vakfına yapılan operasyonda Alparslan Kuytul Hocaefendi ile beraber 24 kişinin gözaltına alınmasına Türkiye sessiz kalmıyor. Bugün de #ZulümleKalkınmaPartisi etiketine ve alışılmışın dışında olan İngilizce #FreeAlparslanKuytul (ÖzgürAlparslanKuytul) etiketine takipçileri tarafından on binlerce tweet atılarak 2 etikette Türkiye gündemine taşındı.

Türkiye Gündemine Çıktı! #FreeAlparslanKuytul #ZulümleKalkınmaPartisi
06 Şub 2018 17:24:48

30 Ocak Salı günü Furkan Vakfına yapılan operasyonda Alparslan Kuytul Hocaefendi ile beraber 24 kişinin gözaltına alınmasına Türkiye sessiz kalmıyor. Her gün twitterda başlatılan etiketlerle Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin gözaltına alınmasına büyük tepki gösteriliyor.

Furkan Vakfına yapılan operasyonda Alparslan Kuytul Hocaefendi dâhil gözaltına alınan 24 kişinin aileleri, arkadaşları ve sevenlerinin emniyetten gelecek haber için bekleyişleri sürüyor. Sosyal medyada da her gün twitterda başlatılan etiketlerle Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin gözaltına alınmasına büyük tepki gösteriliyor.

Furkan Vakfına yapılan operasyonun üzerinden 8 gün geçmesine rağmen Furkan Hareketi mensuplarından gözaltına alınan kişilerin aileleri ve arkadaşlarının emniyetten gelecek haber için bekleyişleri sürüyor. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin de ailesi, talebeleri ve sevenleri emniyetten gelecek haberi bekliyor.

Bugün twitterda başlatılan Hocaefendinin Akp’nin zulmünün artmasından dolayı “"Hiçbir dönemde bu kadar adaletsizlik olmadı. Bence artık AKP'nin adı değiştirilmeli ZKP olmalı” sözü üzerine başlatılan #ZulümleKalkınmaPartisi etiketine ve alışılmışın dışında İngilizce #FreeAlparslanKuytul (ÖzgürAlparslanKuytul)etiketine takipçileri tarafından on binlerce tweet atılarak 2 etikette Türkiye gündemine taşındı. 



0 Yorum

Yorum Yaz