Üniversite, sapkın grubu kucakladı

Toplumumuzdaki ahlaki düzeni bozmak için yapılan etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Eşcinseller Boğaziçi Üniversitesi'nde konser veriyor. Eşcinsel onur haftası sebebiyle İstanbul'a gelecek olan gruba Boğaziçi Üniversitesinin kucak açması büyük tepkilere neden oldu.

Üniversite, sapkın grubu kucakladı
19 Haz 2015 14:23:36
Boston Eşcinsel Erkek Korosu isimli sapkın grubun Boğaziçi Üniversitesi’nde konser verecek olması kamuoyunda infiale yol açtı. Daha önce Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin konserini iptal ettiği sapkın gruba kapılarını açan Boğaziçi Üniversitesi büyük tepki çekti. Sapkın konser ile ilgili tepkisini dile getiren Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan Karaman, “Üniversitelerimiz sapık eğilim ve eylemlerin meşrulaştırılma mekanı olamaz” dedi.
Türkiye’de sapkınlığı şirin gösterme girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Boston Gay Men's Chorus (Boston Eşcinsel Erkek Korosu) isimli grubun Boğaziçi Üniversitesi’nde konser verecek olması tepkilere yol açtı. Sözde “LGBTİ Onur Haftası” kapsamında verilecek olan konserde herhangi bir yaş kriteri uygulanmazken girişlerin ücretsiz yapılması “Boğaziçi’nin amacı ne?” sorusunu akıllara getirdi.

“MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATIYORLAR!”

Sapkın konsere sert tepki gösteren Medeniyet Üniversitesi Rektörü İhsan Karaman, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada eşcinselliği meşru ve sevimli gösterme oyunları oynandığına dikkat çekti. Boğaziçi Üniversitesi’ndeki ‘gay’ konserinin iptal edilmesi gerektiğini belirten Karaman, Müslümanlara da çağrıda bulunarak tepkilerini dile getirmelerini istedi.

“Üniversitelerimiz sapık eğilim ve eylemlerin meşrulaştırılma mekanı olamaz”ifadelerini kullanan Karaman, “Boğaziçi'nde gay korosu konserine HAYIR! MEB’e, YÖK’e, Boğaziçi Üniversitesi idaresine, sağduyu sahibi herkese açık çağrı: Boğaziçi'nde gay korosu konserine HAYIR!” tweetlerini paylaştı. Bu rezaletin arkasındaki ahlak düşmanlarnın açıklanması gerektiğini dile getiren Karaman, ‘gay’lerin sponsorunun kim olduğunun da kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini vurguladı.


0 Yorum

Yorum Yaz