Yardım Maçının Gelirleri Aileye Ulaşmadı

Tarihler 13 Mayıs 2014'ü gösterdiğinde ülkemizi yasa boğan bir olay gerçekleşmişti. Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında 301 işçi hayatını yitirmişti. Bu kazadan sonra Galatasaray da İspanyol devi Atletico Madrid'le geliri felaketzedelere bağışlanmak üzere İzmir'de özel bir maçta karşılaşmıştı

Yardım Maçının Gelirleri Aileye Ulaşmadı
23 Şub 2015 11:04:36

İzmir’de felaketzedelere yardım amaçlı yapılan Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanan maçın 1,4 milyon liralık gelirinin 7 aydır yerine ulaştırılmamasına, ölen madenci eşi Nursel Kocabaş’tan tepki geldi. 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen faciada ölen Mustafa Kocabaş'ın eşi, bir çocuk annesi Nursel Kocabaş, yapılanın saygısızlık olduğunu söyledi.

Olaydan hayli üzüntü duyan Kocabaş, "İzmir’de madenci ailelerine yardım için oynanan bu maça, ben de çocuğumla beraber gitmiştim ama ne yazık ki elde edilen gelir, bize gelmedi. Konuyla ilgili telefonla Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) aradım. Bana federasyondan bir net cevap vermediler. Bize e-mail yönüyle dönmemizi ve bizden talebimizi belirtmemizi istediler. Biz sadece haklarımızı istiyoruz. Sonuçta bu, madenci aileleri yakınları adına yapılan bir maçtı. Bu yardımın nereye gittiğini gerçekten merak ediyorum. Bu olayın yetkilerden ortaya çıkmasını istiyorum.” diye konuştu. 



0 Yorum

Yorum Yaz