Yusuf Kaplan: Memleketi batırdınız!

Hükümete yakın Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Yusuf Kaplan isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Başbakan Davutoğlu'nu ve AKP Hükümeti'nin politikalarını yerden yere vurdu.

Yusuf Kaplan: Memleketi batırdınız!
19 Şub 2016 14:40:09

TRT Diyanet'te yayınlanan "Neden" programında konuşan Kaplan, AKP'nin Suriye ve Mısır'da hata yaptığını belirtip "Yeter ya, batırdılar memleketi" ifadelerini kullandı.

"SURİYE'DE VE MISIR'DA HATA YAPTIK"

Kaplan, "Suriye'de hata yaptık, Mısır'da hata yaptık. "Sıfır Sorun" politikası fikir olarak süper ama romantik. Hiçbir karşılığı yok bunun. Bölgedeki gerçeklerle örtüşmüyor" şeklinde konuştu.

"YETER YA MEMLEKETİ BATIRDILAR"

İsim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut'a da laf atan Yusuf Kaplan, "Jölelilerle, şunlarla, bunlarla gaz veriyorlar; memleketi batırdılar" dedi.

Sesini Yükseltenler Artıyor Fakat...

Hükümetin yanlış politikaları karşısında sesini yükseltenler yavaş yavaş artıyor. Ne yazık ki sesini yükseltenler birer birer kapının önüne konduğu için yakın zamanda Yusuf Kaplan’ın da Yeni Şafak’taki işine son verildiğini duyarsak şaşırmayacağız. Ancak tek derdinin hakikat olduğunu söyleyen Yusuf Kaplan’da “doğru yolun Avrupa Birliğine dönmekte olduğunu” söylemekle hata yapmaktadır. Doğru olan, medeniyetsiz Avrupa’nın peşinden gitmek değil İslam Medeniyetini inşa etmek için çalışmaktır.



0 Yorum

Yorum Yaz